Акаунт
×

Акаунт

Все още не си влязъл
Количка
Любими
× Затвори менюто
Филтър Филтър

Mascot International A/S

Mascot International A/S www.mascotworkwear.com
Mascot International A/S е Датска компания, производител на работни облекла и работни обувки. Mascot е един от лидерите на пазара на работно облекло в Европа и света.

Собственият етикет за качество на MASCOT - TESTED TO WORK, не е международен стандарт, а е печатът за качество на MASCOT, който ви гарантира доказан продукт. Това означава, че както тъканта, така и доставчиците са с гарантирано качество. Това също така означава, че продуктът е произведен при добри работни условия и с множество проверки по пътя. Продуктът също е претърпял изпитания, преди да го пуснем в производство. Всичко това и много повече означава TESTED TO WORK. Това е вашата гаранция за качество!

MASCOT разполага с работно облекло за много професии с различни характеристики и детайли. Освен всичко друго, можете да намерите работно облекло за всякакви метеорологични условия и за много различни работни ситуации. MASCOT предлага работно облекло за различни сегменти и професии, давайки ви възможност да изберете работно облекло, което да отговаря на конкретна задача или индустрия. Ще намерите продукти в гама от различни тъкани и материали, всеки със свои собствени свойства, набор от прилягания и може да се похвали с набор от различни функции и детайли. Това ви позволява да изберете работно облекло, което ще отговаря на изискванията и изискванията на вашата индустрия, като същевременно отговаря на вашите собствени индивидуални нужди.

Няма намерени продукти!

Worktex.bg © www.worktex.bg.com Всички права запазени
 
 
Изчислява се ...
Продуктът е добавен успешно в кошницата!
Количеството на продукта е променено!
Продуктът е премахнат от кошницата!
Количеството на продукта не може да е по-малко от 1!
Продуктът е добавен в Любими!
Продуктът е премахнат от Любими!
Всички Любими продукти са премахнати!
Продуктът е добавен за сравнение!
Продуктът е премахнат от списъкът за сравнение!
Всички продукти за сравнение са премахнати!
Добавили сте максимален брой продукти за сравнение!